Reacties van mijn leerlingen:


Gastenboek

Fay van Beek
21-12-19 10:19:40
Yessss ik ben ik èèn keer geslaaaagd!
Dankzij de leukste, gezelligste en grappigste autorijles instructeur,

Wim is een man die heel veel plezier heeft in zijn werk, en dat maken de rijlessen zo leuk.
Bedankt Wim voor het vertrouwen dat je naast mij durfde te zitten!
Cheryl
20-02-19 09:40:21
Ikzelf heb vanaf september 2018 les gehad van Wim. Zijn rustige uitstraling is een heel groot pluspunt. Zelfs de meest gestreste leerling voelt zichzelf op zijn gemak.

Door zijn verleden bij de politie let Wim op andere dingen dan de meeste rij instructeurs, hij geeft goede tips en overhaast niks. Hij geeft je het vertrouwen wat je moet hebben bij het auto rijden. Je merkt aan Wim dat hij veel ervaring heeft op de weg en hij altijd enthousiast is om de leerlingen iets bij te brengen.

Ik raad daarom iedereen aan om bij Salu te gaan lessen! Een fijnere rij instructeur kan je jezelf niet wensen.